logo-noyens
renault-trucks-1024x311

Noyens Trucks

Bent u op zoek naar een nieuw of tweedehandsvoertuig waarbij u bovendien steeds terecht kunt voor uw onderhoud én met de beste service? Dan is Noyens Trucks uw partner.

 

Gedaan met zorgen en tijdverlies. Noyens Trucks biedt u een totaalservice op al uw bedrijfsvoertuigen. Uw vrachtwagens en bestelwagens veilig en in topconditie op de baan houden, dat is de missie van Noyens Trucks!

Leg de zorgen over uw bedrijfsvoertuig in de handen van slechts één partner en reken met Noyens Trucks op een totaalservice.

Leg de zorgen over uw bedrijfsvoertuig in de handen van slechts één partner en reken met Noyens Trucks op een totaalservice.

Persoonlijke hulp bij depannage: 7 op 7, 24u op 24u

De modernste apparatuur

Een compleet uitgerust onderdelenmagazijn

Een vlotte ijking van uw tachograaf

Onze eigen remmentestbank

Uw nieuwe Renault truck of bestelwagen

Als erkend verdeler van Renault trucks en bestelwagens in de Kempen kan u bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands voertuigen.

Onderhoud en herstellingen
 

Noyens Trucks zet in op het onderhoud en herstellingen van álle merken. Zo zorgen wij ervoor dat we steeds alle onderdelen op voorraad hebben en beschikken we over de modernste apparatuur om uw voertuig snel en correct te herstellen.

Uitstekende klantenservice
 

Als erkende ijkingspartner en met onze eigen remmentestbank kunt u steeds bij ons terecht om uw voertuig wettelijk in orde en veilig op de baan te houden.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.